Otvaranje atletske zimske sezone za Bogdana počelo veoma uspešno

Na samom otvaranju atletske zimske sezone 2024. koja je ujedno i godina kada Atletski klub „Vlasotince“ proslavlja jubilej 30 godina od osnivanja kluba kako i dolikuje velikom klubu započeta je pobedama.

U Sofiji 13.1.2024. godine na Međunarodnom mitingu „Akademik“ naš najbolji sportista grada Bogdan Zdravković je sezonu započeo odličnim rezultatom od 18,44 i osvojio prvo mesto u disciplini bacanje kugle.

Nakon toga uzeo je učešće na Otvorenom prvenstvu Beograda 17.1.2024. i sa rezultatom od 18,45 zauzeo prvo mesto u istoj disciplini.

-Nedugo zatim nakon dobrih rezultata dobili smo poziv od selektora Edina Zukovića da Bogdan nastupi za reprezentaciju Srbije na tromeču SRB-HRT-SLO u Beogradu 24.1.2024 .Na samom takmičenju Bogdan je bacio 18,66m i zauzeo drugo mesto. Shodno svim nedaćama koje su nas pratile u pripremnom periodu za zimsku sezonu uspeli smo da se izborimo i postignemo ovaj veliki uspeh. Pokazali smo kontinuitet u radu, takmičenjima i rezultatu, sada nam ostaje da se brusi forma za državno prvenstvo u februaru mesecu. Ovo je veliki podstrek za dalji rad ali i obaveza da se postigne još bolji rezultat“ – kazao je trener Miloš Mitov.

 

Objavljeno: 25.01.2024 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca