Otvoreno akreditovano odeljenje Visoke poslovne škole sturkovnih studija

U prisustvu budućih studenata i građana sinoć je u galeriji Narodne biblioteke „Desanka Maksimović“ u Vlasotincu otvoreno akreditovano odeljenje Visoke poslovne škole sturkovnih studija “Prof. dr Radomir Bojković“ iz Kruševca.

Prisutnima se obratio direktor ove ustanove dr Đorđe Minkov i istakao:
“Za 22 godine postojanja i rada škola je postala prepoznatiljiv brend u viskom obrazovanju u oblasti menadžmenta i ekonomije. Za godine postojanja stekla je poverenje i uvažavanje okruženja, uspostavljajuci mnogostruku saradnju i stekla veliki broj prijatelja. U prilog tome govori i činjenica da je do sada ovu Školu završilo preko 3400 studenta, koji su podigli nivo svog znanja i stekli viši stepen obrazovanja, došli do zaposlenja. Do sada su otvorena odeljenja u nekoliko gradova u Srbiji, Negotinu, Sjenici. U naredne dve do tri godine u planu nam je da u Vlasotincu otvorimo fakultet a otvaranje ovog odeljenja je put ka tome.“


Inče, godišnja školarina je 700 evra, koju studenti mogu da plate u više mesečnih rata. U okviru školarine uračunata je i nabavka svih potrebnih udžbenika.Predavanja će se odvijati u prostoru ovdasnje bibliotke. a u planu je da se tokom naredne godine otvore jos dva smera, pravo i IT-tehnologije. Pored toga prisutni su se upoznali i sa Visokom školom za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo PEP iz Beograda, koja omogućava osnovne akademske studije i master studije.


 

Objavljeno: 13.10.2015 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca