Otvoreno pismo RTS-u – Rusija je prepoznala kvalitet, red je na nas

Poštovana gospodo iz Javnog servisa svih građana Srbije, svedoci smo ovih dana prelepih košarkaških utakmica sa evropskog prvenstva koje gledamo na kanalima RTS-a. Ima tu za svakoga po nešto, pa ko voli košarku ovih dana uživa u fantastičnim igrama najboljih Evropskih ekipa.

Jedna ekipa se, po našem skromnom mišljenju, u grupnoj fazi, posebno izdvaja po kvalitetu svojih igara. Dokaz za to je i jedini poraz naših košarkaša do sada, u jednoj čvrstoj i kvalitetnoj utakmici u kojoj su ljubitelji ovog sporta mogli da uživaju u svemu onome što košarku čini jednim od najpopularnijih sportova na planeti. Naravno, to je ekipa Rusije. Ekipa koja ovih dana igra kao preporođena. Sastav prepun mladih kvalitetnih igrača vođen izvanrednim stručnim štabom na čelu sa selektorom Bazarevičem.

E, upravo tu dolazimo da naslovnog pitanja:
– Da li vi gospodo iz Javnog servisa znate da na klupi te ekipe, pored Bazareviča, kao pomoćni trener, rame uz rame sa Sergejem Bikovim, bivšim kapitenom Ruske reprezentacije, sedi i gospodin SAŠA GRUJIĆ ?
Saša Grujić iz SRBIJE !
Saša Grujić iz Vlasotinca !


Sergej Bikov i Saša Grujić, pomoćni treneri Ruske reprezentacije na ASG kampu

Saša Grujić koji je prethodne sezone bio pomoćni trener Lokomotive iz Kubanja, jedne od najboljih ekipa prethodne Evrolige. Čovek koji je prethodnih 12 godina u Rusiji trenirao košarkaše raznih uzrasta u naboljim Ruskim ekipama…da ne nabrajamo, možete i sami nešto da proverite…

Skoro polovina sadašnjih Ruskih reprezentativaca je prethodnih godina boravilo i usavršavalo se na ASG košarkaškoj akademiji koju godinama unazad vodi upravo gospodin Grujić.Selektor Rusije Bazarevič u poseti ASG kampu Saše Grujića

Da li je moguće da ga niste ni jednom pomenuli od početka prvanstva do sada na, po vašim rećima, najgledanijem mediju u Srbiji ? Da li je moguće da gospodinu Slobodanu Šarencu ne pada na pamet da uradi kraći intervju s našim čovekom koji je pomoćni trener „zbornaje komande“. Da, zvuči baš veliko – ZBORNAJA KOMANDA. Ili to po vama gopodo sa Javnog servisa i nije neki uspeh ?

Znamo da je vreme na televiziji jednako novac, ali možete valjda da umesto otvaranja nekog nebitnog objekta koji otvara svemogući, da u svoju, politikom prebogatu, programsku šemu ubacite i ovog malog velikog čoveka.

Da ne dužimo – nemate opravdanja.

Rusija je prepoznala kvalitet, red je na nas.
Ajmo, prvenstvo je u toku, vremena imate na pretek pa odlučite sami…

05. septembar 2017.   12h                                                   Internet portal InfoDesk Vlasotonce

 

ASG basketball academy – Zvanični sajt Saše Grujića
 

Objavljeno: 05.09.2017 | Autor: InfoDesk


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca