Pavle Kuculović prvi na Sretenjskom turniru u šahu

I ove godine članovi šahovskog kluba “Vlasotince” učestvovali su na tradicionalnom Sretenjskom turniru koji je održan juče u Bujanovcu. U kategoriji seniora vlasotinački šahisti Dragoslav Petković i Nenad Kostić osvojili su treće, odnosno četvrto mesto, dok su prva dva mesta pripala šahistima Radnika iz Surdulice, Nebojiši Ristiću i Petru Spasiću. U gorenjem delu tabele sa 5, odnosno 4,5 poena plasirali su se Vladimir Đikić, Mihailo Momčilović i Anđela Dinić, članovi ŠK “Vlasotince”.

Na kadetskom turniru vlasotinački šahisti postigli su veoma dobre rezultate. Tako je prvo mesto osvojio Pavle Kuculović sa 7,5 poena, a drugo mesto pripalo je Marku Stankoviću sa osvojenih 7 poena. Hana Dimanić i Aleksa Katlanović osvojili su po 4 poena.

-Naši šahisti postigli su dobre rezultate na ovom turniru što će biti, nadam se i dobar početak šahovske godine – rekao je Slobodan Rakić, predsednik ŠK “Vlasotince”

Za najboljeg omladinca proglašen je Mihailo Momčilović iz Vlasotinca a za najbolju omladinku Vlasotinčanka Anđela Dinić. Ukupni pobednik turnira je Marko Vojinović iz Bujanovca, učenik osmog razreda, najbolji osnovac je Pavle Kućulović iz Vlasotinca, dok je za najboljeg takmičara srednjoškolca proglašen Bujanovčanin Dejan Dukadinović. Najbolja najmlađa učesnica je Hana Dimanić iz Vlasotinca,

 

Objavljeno: 25.02.2020 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Led Bilbord u centru Vlasotinca

    NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!!
  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca