Pivski festival u Ladovici, tradicija i kvalitet

Od skromnih početaka do festivala koji predstavlja značajno ime u svetu alternativne muzuke kod nas, entuzijasti i organizatori Pivskog festivala prošli su dug put u prethodnih 11 godina. Upravo zato, ovaj festival je jedan od ambasadora dobre volje vlasotinačkog turizma u Srbiji i Evropi. Festival jedino još treba obogatiti i dnevnim sadržajem kako bi utisak bio kompletan.

Ove godine je festival dobio značajniju podršku opštine na konkursu za projektno finansiranje udruženja, gde je podržan sa 100.000 dinara.

Festival je počeo pre 11 godina kao želja mladih Ladovičana da pomognu svom Omladinskom fudbalskom klubu Progres, a od toga da učine nešto za seoski klub ne odustaju ni danas jer će treće večeri festivala, na DJ žurci biti kutija u kojoj će za određenu muzičku želju sa liste pank, rok i hip hop muzike svako moći da ostavi novčani prilog.

Pivski festival u Ladovici – festival koji neguje dobar rok, pank i hip-hop zvuk, zbog dugogodišnjih napora organizatora da ga održe, velike medijske pažnje, upotpunjavanja manifestacijskog programa opštine Vlasotince (ova vrsta muzike nije prisutna na već postojećim manifestacijama), Pivski festival u Ladovici zaslužuje podršku TOO Vlasotince, koja bi ove godine bila u vidu štampanja majica i flajera.

Tekst je deo projekta koji sufinansira opština Vlasotince. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno stavove organa koji sufinansira projekat.

 

Objavljeno: 01.07.2017 | Autor: InfoDesk




  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca