Počela podela novogodišnjih paketića, „trojke“ dobile posebne poklone

U sportskoj hali u Vlasotincu danas je počela podela paketića za svu decu uzrasta do sedam godina. U novogodišnjem ambijentu, sa Deda Mrazom, Snežnom kraljicom, vilenjakom i animatorima, mališani su dobijali paketiće, fotografisali se i đuskali uz dečje praznične pesme. Za 1.300 paketića, dekoraciju i fotografije, opština Vlasotince izdvojila je dva miliona dinara.


-Ova akcija postaće tradicionalna, u budžetu za 2023.smo već opredelili sredstva za nju. Za našu decu biće i u narednoj godini novčana podrška za đake prvake, a učenici sedmog razreda ići će na letovanje. Takođe, do 2024. godine uradićemo 12 dečjih igrališta u selima. Tu nije kraj, za dve nedelje dočekaćemo ponovo pravoslavnu Novu godinu na platou ispred zgrade opštine, posle pauze zbog korone – najavio je zamenik predsednika opštine Vladimir Kocić.

U petak 13. januara 2023. Vlasotinčane će zabavljati Aleksandra Bursać. Podela paketića nastavlja se sutra, takođe od 10 do 18 sati. Osim Opštine Vlasotince, u organizaciji su učestvovali Turistička organizacija, SRC Vlasina i Kulturni centar.Sanja Ristić, Ivana Rajković i Tatjana Ilić

Članovi Opštinskog veća Tatjana Ilić, Sanja Ristić i Ivana Rajković ispred Kabineta predsednika opštine, odnele su paketiće tromesečnim „trojkama“ u Stajkovcu, Vasiliju, Jakovu i Petru, koji su pre tri meseca došli na svet, a iz budžeta opštine njihovim roditeljima je uplaćeno 150.000 dinara.


 

Objavljeno: 29.12.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca