Počelo asfaltiranje ulice Milorada Veličkovića

Stavljanjem prvog sloja asfalta počeli su završni radovi u ulici Milorada Veličkovića, jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica u Vlasotincu. Sređivanje ove ulice, sa zamenom vodovodnih cevi i postavljanjem glavnog cevovoda do rezervoara, počelo je krajem prošle godine. Zbog zimskih uslova radovi su često bili prekidani, a meštani nezadovoljni što su gazili po blatu.

-Ministarstvo privrede, koje finansira 40% vrednosti radova, raspisalo je tender i radovi su morali da počnu krajem prošle godine. Jasno je bilo da će biti objektivnih uslova za prekide radova. Moji saradnici i ja smo više puta razgovarali sa žiteljima ulice Milorada Veličkovića kojima ovom prilikom još jednom zahvaljujem na strpljenju. Sada dobijaju potpuno sređenu ulicu – rekao je predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorović.

Vrednost radova je blizu 24 miliona dinara, od čega 40% finansira Ministarstvo privrede, a 60% opština Vlasotince. Dužina ulice je 401m. Završni sloj asfalta se očekuje do kraja nedelje, a zatim postavljanje behaton ploča na trotoarima.

Ovo je treća važna saobraćajnica, posle ulica Save Kovačevića i Vlasinske, koja se rekonstruiše na ovakav način sa ciljem da duže traje.

 

Objavljeno: 29.05.2018 | Autor: InfoDesk


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca