Poklon Vlasotinčanima – Dvodnevni besplatni kamp ASG Saše Grujića

Proslavljeni košarkaški trener i pomoćnik selektora ruske košarkaške reprezentacije, Vlasotinčanin Saša Grujić, održaće u petak i subotu, 27. i 28. jula, u hali SRC Vlasina u Vlasotincu, košarkaški kamp otvorenog tipa za svu zainteresovanu decu uzrasta od 8 do 18 godina. Na treninge mogu da dođu i deca koja ne treniraju košarku već druge sportove. Kamp će oba dana biti otvoren od 8 do 22 sata.

-Ovaj kamp otvorenog tipa je plod želje da izađem u susret mojim Vlasotinčanima koji su želeli da njihova deca prisustvuju kampovima koje godinama realizujemo za decu iz Rusije. S obzirom na to da će na kampu učestvovati i treneri iz OKK Vlasotince, biće to prilika da se izvrši selekcija one dece koja do sada nisu trenirala, za narednu sezonu– kaže Saša Grujić i dodaje da je učešće na kampu besplatno, a zainteresovani treba da se jave do četvrtka 26. jula na broj telefona 0646658443.

Svi učesnici dobiće majcu na poklon, a obezbeđeni su i osvežavajući napitci. Oni koji žele, moći će da gledaju treninge u svojstvu publike.

Dvodnevni besplatni košarkaški kamp organizuje se uz podršku opštine Vlasotince, portala Infodesk Vlasotince i SRC Vlasina.

 

Objavljeno: 23.07.2018 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca