Posle 10 odigranih kola Vlasina i dalje prva

Fudbaleri Vlasine iz Vlasotinca posle 10.odigranih kola nalaze se na čelnoj poziciji sa 22 osvojena boda u Zoni „Jug“. Najbliži pratilac na drugom mestu je ekipa Lužnice iz Babušnice sa dva boda manje. U prošlom kolu fudbaleri Vlasine na svom terenu bez većih napora savaldali su ekipu Jablanice iz Medveđe sa 2:0. Pobedu su izvojevali i fudbaleri Lužnice na gostovanju u Vladičinom Hanu. U narednom 11. kolu igrače Vlasine čeka teško gostovanje protiv neugodne ekipe Budućnosti u Popovcu, dok će Lužnica za rivala na svom terenu imati čvrstu ekipu leskovačke Sloge. Poraz su doživeli fudbaleri Budućnosti iz Orašja na gostovanju u Bojniku protiv domaće Puste reke, koja je izvojevala pobedu od 2:1. Iz redova zonaša iz Orašja ima mnogo primedbi na arbitražu glavnog sudije Mareka iz Leskovca, koji je po njima skrojio rezultat.

Rezultati 10.kola:
Vranjska Banja – Ropotovo 5:1, Pusta reka – Budućnost (0) 2:1, BSK – Nebeski anđeli 1:5, Jedinstvo – Bobište 0:0, Morava – Lužnica 0:3, Sloga – Budućnost (P) 2:0, Vlasina – Jablanica 2:0, Balkanski – Mladost 1:1.

U narednom kolu, sastaju se:
Mladost – Vranjska Banja, Jablanica – Balkanski, Budućnost (P) – Vlasina, Lužnica – Sloga, Bobište – Morava, Nebeski anđeli – Jedinstvo, Budućnost (O) – BSK, Ropotovo – Pusta reka.
Sve utakmice počinju u 14 časova.

 

Objavljeno: 21.10.2015 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca