Pozitivna tri pacijenta testirana van Vlasotinca, šalteri vodovoda rade

Sa područja vlasotinačke opštine još tri pacijenta pozitivna su na korona virus, a oni su testirani van Vlasotinca, saopštava Štab za vanredne situacije. Time je prema evidenciji štaba, a na osnovu podataka pristiglih iz Zavoda za javno zdravlje Leskovac, ukupan broj potvrđenih slučajeva COVID-a 19 u vlasotinačkoj opštini 39. Tim stručnjaka iz Rusije boravio je danas u Domu zdravlja i dao dodatna uputstva i preporuke za rad ustanove.

Štab saopštava da vlasotinački „Vodoovod“ i dalje ne očitava vodomere, već obračun vrši na bazi prosečne potrošnje, a korisnici koji su u prilici da očitaju stanje na svojim vodomerima mogu taj podatak da dostave do 30. aprila na dva broja telefona nadležne službe: 875-350 i 062/88-44-82.

Korisnici svoje redovne obaveze i obaveze po sporazumima pmogu da izmire na tekuće račune JKP Vodovod ili korišćenjem posebne aplikacije na mobilnom telefonu preko dvodimenzionalnog QR koda. Računi za vodu mogu da se izmire od danas i na naplatnim mestima „Vodovoda“ u Dušanovoj ulici br. 1 od 8 do 14 i u Vinogradarskoj bb od 8 do 12 sati.

U tom slučaju obavezna je primena zaštitnih mera u vidu nošenja maski, rukavica, prisustva jednog potrošača u prostoriji i redovne dezinfekcije prostorija i osoblja, saopštava Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince.

 

Objavljeno: 22.04.2020 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca