Poziv privrednim subjektima za učestvovanje u sprovođenju mera energetske sanacije

Opština Vlasotince raspisala je poziv namenjen privrednim subjektima koji žele da učestvuju u sprovođenju mera energetske sanacije domaćinstava. Nakon što se izaberu izvođači, biće raspisan konkurs za domaćinstva.

-Na javnom konkursu mogu učestvovati privredni subjekti koji vrše nabavku, radove i ugradnju materijala, opreme i uređaja. Podnosilac prijave, odnosno privredni subjekt može konkurisati za realizaciju jedne ili više mera iz javnog poziva. Domaćinstva koja potom budu ostvarila prava na sufinansiranje moći će da nabave dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog konkursa – kaže zamenik predsednika opštine Vlasotince Vladimir Kocić koji je i rukovodilac Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Vlasotince u 2021. godini.

Uslovi konkursa namenjenog privrednim subjektima nalaze se na sajtu opštine Vlasotince https://vlasotince.rs/javni-poziv-za-ucesce-privrednih-subjekata-u-sprovodjenju-mera-energetske-sanacije-u-domacinstvima-na-teritoriji-opstine-vlasotince/

Nakon potpisivanja Sporazuma o tehničkoj saradnji sa privrednim subjektima izabranim na konkursu, opština će raspisati javni konkurs za pojedinačne projekte građana. Građani će biti u obavezi da prilikom konkurisanja dostave profakturu/predračun izdat od strane privrednih subjekata sa liste. Nakon izbora pojedinačnih projekata građana i utvrđivanja konačnog broja korisnika po privrednom subjektu, opština će potpisati ugovor o realizaciji mera energetske sanacije sa privrednim subjektima. Rok za podnošenje prijava privrednih subjekata je 2.avgust ove godine.

 

Objavljeno: 15.07.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca