Poziv za dodelu grantova u poljoprivredi

Opština Vlasotince raspisala je Poziv za podnošenje prijava za korišćenje podsticaja u primarnoj proizvodnji za pokretanje ili proširenje proizvodnih kapaciteta u poljoprivredi . Mladim ljudima starosti od 18 do 35 godina na raspolaganju je 11miliona dinara za koja će moći da konkurišu nakon što prođu obuku za bavljenje poljoprivredom i dostave biznis plan. Poziv je otvoren do 5.ktobra, a u četvrtak 28.septembra od 13 do 15 sati u velikoj sali Skupštine opštine održaće se info dan na kome će zainteresovani moći da dobiju dodatne informacije o detaljima poziva. Tekst poziva se, inače, nalazi na sajtu opštine.

Obuke za bavljenje poljoprivredom počele su juče, a prisustvovalo im je 60-ak mladih ljudi koji žele da se bave poljoprivredom, odnosno da poboljšanjem kvaliteta svog života omoguće uslove za stvaranje ili proširenje porodice.

Projekat „Za bolju budućnost“ sprovodi opština Vlasotince, a finansira Vlada Srbije preko Kabineta ministra zaduženog za demografiju i populacionu politiku, kroz dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje mera populacione politike.

 

Objavljeno: 26.09.2017 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca