Pred rekordnim brojem gledalaca ekipa „Apoteka Viva“ osvojila turnir

Sinoć je u organizaciji Sportskog saveza opštine Vlasotince i Fudbalskog saveza opštine Vlasotince uz pomoć opštine Vlasotince završen noćni turnir u malom fudbalu „Vlasotince 2022“. Na terenu OŠ Siniša Janić igrale su se 36 utakmice seniora i 13 utakmice kadeta od 27. juna do 6. jula, a kada vremenski uslovi nisu dozvoljavali (dve večeri), igralo se u SRC Vlasina.

Turnir se igrao u kategoriji kadeta i seniora.

Kod kadeta je učestvovalo sedam ekipa, treće mesto je osvojila ekipa Mađioničara, a najbolja je bila ekipa AS Miladinović koja je u finalu pobedila ekipu Kafana Puza sa 2:0.

Najbolji igrač turnira u kategoriji kadeta je Dušan Miladinović, a najbolji golman je Miloš Milić.

Što se tiče seniorske konkurencije treće mesto osvojila je ekipa Gami gradnja Brzi koja je posle izvođenja penala savladala ekipu Rosulje, a u velikom finalu ekipa Apoteka Viva je savladala ekipu Vlada Invest sa 2:1 i osvojila pehar za najbolju ekipu kao i novčanu nagradu.


Najbolji igrač turnira je Mladen Kocić, a golman Dušan Stojković i obojica su iz pobedničke ekipe Apoteka Viva.

Nagrade najboljima podelili su ispred Sportskog saveza opštine Vlasotince Dalibor Momčilović, Milan Ristić, Saša Đokić i Vitomir Dojčinović, a ispred Fudbalskog saveza Radovan Stanković.

Zahvaljujemo se svim ekipama na učešću, publici na sportskom navijanju i naravno sponzorima turnira kao i lokalnoj samoupravi na podršci – poručuju iz Sportskog saveza opštine Vlasotince.


 

Objavljeno: 07.07.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca