Predizborna tribina Jedinstvene Srbije u Vlasotincu

Na predizbornoj tribini Jedinstvene Srbije istaknuto je da po prvi put ova stranka izilazi sama na lokalne izbore u Vlasotincu, sa željom da ocene svoje snagu i da se odmere sa ostalim koji učestvuju na predstojeće decembarske izbore.

U ime Opštinskog odbora JS Vlasotinca najpre je sve prisutne pozdravio Ivan Todorović, predsednik ističući da je ova stranka kao deo vladajuće koalicije u Vlasotincu u prethodnom periodu uradila mnogo za razvoj opštine.

-Opštinski odbor Jedinstvene Srbije je vredno radio i želi da samostalno izađe na lokalne izbore, nadam se da ćemo opravdati poverenje koje nam je ukazano i to omogućeno. Bilo bi dobro da svaki grad ima ovakvog domaćina kao što Jagodina ima Dragana Markovića Palmu, koji je svojim delima pokazao i od Jagodine napravio grad za primer kako bi trebao svaki grad da izgleda. Za vreme učešća u vlasti u Vlasotincu asfaltirali smo ulice u gradu i selima, obnavljali domove kulture, ulagali u svim oblastima. Planiramo izgradnju novog mosta na Moravi, obilaznicu oko Vlasotinca, izgradnju kanalizacione mreže i realizaciju niz drugih projekata – istakao je između ostalog Ivan Todorović, kandidat za odbornika u lokalnoj skupštini i kandidat za narodnog poslanika.


Žaklina Stefanović, kandidat za narodnog poslanika.

Žaklina Stefanović, kandidat za narodnog poslanika je pozdravila sve prisutne i pozvala ih da na decembarske izbore zaokruže broj dva i svojim glasom podrže listu Jedinstvene Srbije i listu Ivica Dačić – Premijer Srbije. Ona je istakla da u narednom periodu od ove stranke pokrenuće se inicijativa da Ilija Strelja dobije spomen česmu i spomen kuću, posle dva veka, u selu gde je rođen, u Gradištu.

Prvi na listi Jedinstvene Srbije Milan Jović istako je da je ponosan što predvodi listu sastavljenu od uglednih domaćina, dobrih radnika, intelektualaca i poljoprivrednika.Milan Jović, nosilac liste Jedinstvena Srbija - Dragan Marković Palma – Lokalni razvoj.

-Od 11 lista koje učestvuju na lokalne izbore siguran sam da je naša lista bez konkurencije, jer je sačinjena od uspešnih ljudi na svim poljima. I zato sam siguran da ćemo ostvariti dobre rezultate iako se takmičimo u nejednakim uslovima. Potrudićemo se da sagradimo nove vrtiće, da povećamo sredstva za naše poljoprivrednike, za naše učenike, za naše sportiste. Naši građani zaslužuju bolje puteve. Moramo rešiti dugogodišnji problem vodosnabdevanja i još mnogo toga uraditi da Vlasotincu bude bolje, a to može glasanjem za izbornu listu pod rednim brojem 2, kako na lokalnom tako i republičkom nivou – istako je nosilac liste Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma – Lokalni razvoj Milan Jović.

Jednistvena Srbija ne deli gradove na velike i male, da su sva deca ista i da za zaslužuju slične uslove u kojima odrastaju, da moramo da idemo napred , da će naredne godine dovesti jednu fabriku u Vlasotincu i uposliti mlade nazaposlene kako bi ostali u svoj grad, da su zato najvažnija dela, sposobnost i rezultati istako je Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije.Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije.

-Na predstojeće izbore prijatno će iznenaditi sve naše članove, a neprijatno sve one koji misle da nećemo dobiti veliki broj glasova. Obišao sam veliki broj gradova i država i to ne o trošku države već od para koje Jednistvena Srbija dobija, tako ih vraćamo u budžet republike i građanima. Mi gradove ne delimo na male i velike, za nas su sva deca ista i moraju da imaju iste uslove za svoj razvoj. Moramo da se borimo da sva deca koja su ovde rođena ostanu tu, da im stvaramo uslove da ovde rade i ostanu u svoj grad. Potrudiću se da dovedem nekog investitora i da izgradimo jednu novu fabruku u Vlasotince i uposlimo mlade. Mi moramo da pomognemo našim poljoprivrednim proizvođačima. Ja ću se boriti u parlamentu Srbije da žene na selu, koje rade na poljoprivredi imaju ista prava kao i žene koje su zaposlene u preduzećima, a to podrazumeva i bolovanje i godišnji odmor. Ono što će biti rezultat parlamentarnih izbora 17. decembra je taj da će Srbija dobiti novog premijera. U novu 2024. godinu Srbija ulazi sa novim premijerom, a njegovo ime je Ivica Dačić. Ideologija koalicije SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije je briga za svakog čoveka. Mi smo koalicija koja se ne obraća građanima preko društvenih mreža, već dolazimo da podnesemo izveštaj o radu, da razgovaramo sa vama i da vas pogledamo u oči. I da se ne vraćamo nazad, da idemo napred. Svako u životu nekada padne, ali odmah i ustaneš, streseš prašinu, ustaneš i ideš napred – rekao je između ostalog Dragan Marković Palma i pozvao sve prisutne da na decembarske izbore glasaju, i na lokalnim i na republičkim izborima, za listu pod rednim brojem 2.


 

Objavljeno: 03.12.2023 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca