Predškolci i četvrtaci kreirali novogodišnje čestitke

Osnovnu školu „8. oktobar“ juče su posetili polaznici pripremnog predškolskog programa i vaspitači Predškolske ustanove „Milka Dimanić“. Realizovana je zajednička aktivnost dve ustanove u kojoj su učenici četvrtog razreda, zajedno sa drugarima iz vrtića, kreirali novogodišnje čestitke. Koordinatori radionice bili su vaspitači i učitelji četvrtog razreda – Vladislav Stefanović, Lazar Stojanović, Andrijana Kocić i Oliver Đonić, profesorka engleskog jezika Radmila Badivuk i pomoćnik direktora škole Žaklina Đikić. Realizaciju aktivnosti pomogli su vaspitači – Slađana Milošević, Gordana Stojanović, Maja Kocić, Dušica Milovanović i Biljana Petronijević, kao i pedagoški asistent Marjan Antić.

Radionica je počela razgovorom o novogodišnjim praznicima i značaju čestitki. Potom su mališani pravili čestitke uz mnogo mašte i kreativnosti, veseli i zadovoljni svojim kreacijama. Neke od ideja mogli su videti i na prezentaciji putem video bima. Nakon toga je napravljena izložba radova u holu škole. Jedan broj napravljenih čestitki predškolci su poneli sa sobom kako bi napravili i izložbu u vrtiću.

Istovremeno su učenici ½ razreda, uz koordinaciju učiteljice Biljane Miltenović kreirali novogodišnje čestitke za svoje nekadašnje vaspitačice.

 

Objavljeno: 22.12.2016 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca