Preregistracija fudbalera u Jablaničkom okrugu

Mnogo posla bilo je u poslednja dva meseca u kancelarijama Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga. Na osnovu odluke meritornih organa FS Srbije u periodu od 1.decembra prošle godine, pa do 15.januara ove godine, na osnovu člana 33 Pravilnika o registraciji igrača izvršena je preregistracija igrača u svim klubovima Jablaničkog okruga. U okviru Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga nalazi se Gradski fudbalski savez Leskovca, Opštinski fudbalski savez Lebana i Fudbalski savez opštine Vlasotince.

Najviše poslova imao je, i gotovo udarnički radio, Milovan Glušac prvi administrativac GFS Leskovac, koji je uz pomoć svog saradnika Dobrosava Cakića izvršio prergistraciju za čak 1.545 fudbalera sa teritorije ovog saveza. U OFS Lebane nove sportske legitimacije dobili su 263 fudbalera, dok je u FSO Vlasotince preregistracija igrača izvršena za 299 fudbalera.

– Jedan posao smo okončali do predviđenog roka prema FS Srbije, a sada nas čeka sređivanje celokupne dokumentacije, a i Zimski prelazni rok koji traje od 19.januara a završava se 13.februara. Očekujem da ćemo i ovaj posao završiti na vreme i na zadovoljstvo igrača i klubova koji budu koristili ovaj Zimski prelazni rok – veli poslovično vredni i preduzimljivi Milovan Glušac, sekretar GFS Leskovac.

 

Objavljeno: 20.01.2015 | Autor: InfoDesk


Galerija slika
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca