Prijateljska fudbalska utakmica Vlasina – Moravac Orion 2:2 (2:0)

Vlasotince , stadion Rosulja, gledalaca 100, sudija : Miloš Mladenović (Vlasotince) , strelci : I.Stojanović u 4. i Milošević u 15. za Vlasinu a M.Stojanović u 72.(penal) i N.Kostić u 86. za Moravac.

Vlasina : G.Stojanović, Nikolić, Stanković, Milošević, M. Ilić, S.Ilić, I.Stojanović, Miljković, Đokić, N.Marković, Hristić. Igrali su još : Petrović, Vlajković, Đćepanović, Cvetković, Blagojević, m.Marković, Đorđević.

Moravac Orion : Ivanović, Stojanović, Marjanović, Selimović, Andrejević, Stamenković, Filipović, Stanojković, Nastić, Cekić, Đorđević. Igrali su još : Marković, Blagojević, Mihajlović, N. Janković, N.Kostić, Jovanović, V.Kostić.

U duelu dva srpskoligaša nije bilo pobednika, Vlasina je dominirala u većem delu igre dok su gostima pripala zadnja 20 minuta utakmice. Već u 4. minutu domaći su prelepim golom Ivana Stojanovića iz slobodnog udarca došli u vođstvo. Na novi pogodak Vlasotinčana nije se čekalo dugo, Bojan Milošević je majstorski savladao čuvara mreže srpskoligaša iz Mrštana.

Dominirali su fudbaleri kluba sa Rosulje, diktirali tempo, ali se rezultat nije menjao. Mrštanci su dvadesetak minuta pre kraja utakmie uspeli da golom Marjana Stankovića iz penala smanje vođstvo Rosuljaca, a 4 minuta pre kraja meča Kostić je uspeo da poravna rezultat.

Vlasina bi trebalo u nerdnom periodu da odigra još nekoliko kontrolnih utakmica ali s obzirom na mere Kriznog štaba meizvesno je odigravanje tih mečeva.

 

Objavljeno: 15.07.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca