Prijateljska fudbalska utakmica Vlasina – Sinđelić 0 : 2 (0:2)

Vlasotince , stadion Rosulja , gledalaca 300 , Sudija : Mladenović (Vlasotince), strelac : A.Stefanović u 17. i 20. minutu.

Vlasina: Mladenović, Nikolić, Stanković, S.Ilić, L.Kitanović, M.Ilić, Kostić, Ivanović, I.Stojanović, Ristić , Đokić. igrali su još : G.Stojanović, I.Jović, Marković, Milić, Stojiljković, V.Kitanović, N.Jović.

Sinđelić : Stefanović, Ristić, Stanković, Petrović, Jović, Savić,Čkanat, Radenković, A.Stefanović, Milić, Stamenković. Igrali su još : Stojiljković, Marinković, Rajković, Jovanović, Cvetanović, Ranđelović, Stupar, Stanković, Arsenović, Mladenović, Bregovijanović.

Utakmica s dva različita poluvremena, u prvom su dominirali gosti i to krunisali sa dva pogotka dok je drugi deo pripao domaćinu ali napadači Vlasine nisu bili spretni u završnici akcija pa je mreža Sinđelića mirovala.

Gosti su došli u vođstvo posle grube greške golamana Mladenovića koji je omogućio Nišlijama da se dokopaju lopte i smeste je iz njegovih leđa. Ubrzo su gosti preko A.Stefanovića, koji je bio strelac i prvog gola, duplirali vođstvo.U drugom poluvremenu Vlasotinčani su pokušavali da preokrenu rezultat ali im to nije uspevalo.

Vlasotinčani su na ovaj susret došli u neuobičajno velikom broju i zamenili rashlađivanje u reci sa tropskom vrućinom koja je vladala na tribinama Rosulje iz znatiželje da vide pojačanja koja je Vlasina dovela ovog leta.

Utakmica je kasnila dvadesetak minuta jer se na stadion nisu pojavile sudije iako su iz Vlasine blagovremeno poslali obaveštenje vlasotinačkoj sudijskoj organizaciji. Neodgovorno ponašanje vlasotinačkih arbitara je imalo za posledicu da su susret vodila trojica igrača Rosuljaca od kojih je Mladenović na listi sudija u ligama Jablaničkog okruga.

 

Objavljeno: 22.07.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca