Prijateljska utakmica, FK Vlasina-FK Radan 3:3 (2:0)

Vlasotince, stadion Rosulja , bez prisustva publike, sudija : Milan Mladenović (Vlasotince), strelci : Stamenković u 16. i 20. i M.Marković u 87. (jedanesterac) za Vlasinu a Cekić u 52. S.T.Kostić u 55. i Stevanović u 84. za Radan.

Vlasina : V.Ilić, Nikolić, M.Ilić, Milošević, S.Ilić, M.Marković, Vlajković, N.Marković, Đokić, Stamenković i Stanković. Igrali su još : G.Stojanović, Šćepanović, Hristić, Blagojević, I.Stojanović, Cvetković, Miljković i Đorđević.

Radan : Miloš Mitić, P.Cekić, S.Stojanović, Marinković, Milošević, Krstić, S.S.Kostić, Smiljković, S.T.Kostić, Stanković, Ivanović. Igrali su još: D.Cekić, M.Stojanović, Živković, Zarić, Dojčinović, Durmišević, Vojinović, Nikolić, Milan Mitić, Stevanović i Jocić.

U jednoj od poslednjih provera pred početak prvenstva Vlasina je na Rosulji odigrala nerešeno sa Radanom. Posle 90 minuta bilo je 3:3. Svakom od rivala pripalo je po jedno poluvreme, Vlasina je dominirala u prvom dok su gosti iz Lebana bili bolji u drugom delu igre.

Treneri Nikolić i Đorđević su isprobali sve igrače na koje su računali za ovu utakmicu. Bolju igru Vlasotinčani su krunisali sa dva lepa pogotka Danijela Stamenkovića, povratnika u redove Rosuljaca, koji je pokazao da će biti značajno pojačanje u nastupajućem prvenstvu.

Sa prednošću od dva gola Vlasina je ušla u drugo poluvreme ali nova postava igrača nije umela da održi prednost pa su gosti u 55.minutu došli do izjednačenja. Lebančani su opasno pretili poroznoj odbrani domaćina pa je trener nikolić bio prinuđen da u igru vrati odličnog Acu Nikolića i donekle stabilizuje ekipu. Ipak gosti su na pet minuta pre kraja meča došli u vođstvo ali 4 minuta kasnije Milan Marković donosi izjednačenje sa bele tačke.

FK Vlasina – FK Radan Lebane 3:3

FK Vlasina – FK Radan Lebane 3:3

Posted by InfoDesk Vlasotince on Субота, 01. август 2020.

 

Objavljeno: 02.08.2020 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca