Prijem za članove Atletskog kluba Vlasotince

Predsednik opštine Bratislav Petrović primio je danas članove Atletskog kluba Vlasotince povodom rezultata koje su ostvarili na nedavno održanom državnom prvenstvu u Beogradu – četiri medalje i drugo mesto ekipno.

-Želim najpre da vam čestitam kako pojedinačno, tako i ekipno na uspehu koji ste ostvarili – 2. mesto među 25 ekipa u Srbiji koje su osvojile medalje, je zaista za poštovanje. Znam da vas muči teren, znam da vam treba staza, nadam se da ćemo uspeti da to rešimo u narednom periodu, ali ne zavisi sve od nas. Taj prostor oko sportskog centra je jedna celina koja je kao takva projektovana, a staza treba da bude u okviru fudbalskog stadiona. Urbanistički projekat je urađen, ali nisu rešeni imovinski odnosi. Dok njih ne rešimo ne možemo da krenemo u proces izgradnje – rekao je predsednik opštine Bratislav Petrović.

Reč je o najuspešnijem državnom prvenstvu za klub, rekao je trener Predrag Filipović.

-Dovijamo se na razne načine da održimo taj trenažni proces. Ove četiri medalje koje smo osvojili na državnom prvenstvu plod su jednog trogodišnjeg rada. Ratemo zajedno, ja kao trener, oni kao takmičari. Očekujem da u narednom periodu neko od njih „iskoči“ i bude učesnik i evropskih i svetskih prvenstava, pa i Olimpijskih igara – naglasio je Filipović.

Svoje uspehe i utiske izneli su i takmičari. U narednom periodu očekuje ih niz takmičenja na otvorenom, a Una Gligorijević sledećeg vikenda nastupa na mitingu u Slovačkoj gde će svoju snagu odmeriti u međunarodnoj konkurenciji.

Galeriju fotografija sa prijema pogledajte na ovom linku.

 

 

 

Objavljeno: 12.03.2024 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca