PRL Istok grupa B, ORK Vlasotince – RK Aleksinac 36:27

VLASOTINCE – ALEKSINAC 36 : 27 (15 : 13)

Leskovac, SRC Dubočica , bez publike, sudije :Luka Petrović i Jovan Cvetković obojica iz Niša, sedmerci : Vlasotince 2 (2) Aleksinac 2 (1) , isključenja : Vlasotince 8 Aleksinac 4 minuta. Diskvalifikacija ; Boban Ivanovski (Vlasotince) u 22.minutu.

Vlasotince : Ivanovski, Andjelković 8, Seizović 3, Aleksić 2, Stojiljković, Kočić 9, Stefanović 6, B.Đorđević, Živanović, Ristić 5, N.Jovanović 3, Stojković 4, Stefanović 5, Milosavljević, Kostić 2, Nedeljković, Mitrović, Stojanović 8, S.Jovanović.

Aleksinac : Živanović, Ristić 5, N.Jovnović 3, Stojković 4, Stefanović 5, Milosavljević, Kostić 2, Nedeljković, Mitrović, Stojanović 8, S.Jovanović.

Igrač utakmice Darko Anđelković (Vlasotince)

U sudaru dva rivala koji su najviše pokazali od početka prvenstva Vlasotinčani su borbenom i kvalitetnom igrom izvojevali značajnu pobedu nad jednim od glavnih kandidata za sam vrh tabele i plasman u viši stepen takmičenja.

Gosti iz Aleksinca su bili u vođstvu sve do 25. minuta kada su golom kapitena Seizovića Vlasotinčani prvi put poveli i do kraja utakmice držali prednost. Kada je u 22.minutu diskvalifikovan Boban Ivanovski, koji nije mogao da ostane miran na provokaciju gostujućeg igrača, crne misli su se motale po glavama pristalica vlasotinčkih rukometaša jer je Ivanovski jedan od najbitnijih igrača kluba iz Vlasotinca. Umesto Ivanovskog na gol je stao Zdravković koji je uspešnim odbranama pokazao da je dostojna zamena prvom čuvaru mreže. Ovom pobedom Vlasotinčani su napravili pristojnu razliku u odnosu na rivale i u nastavku takmičenja mogu ući daleko mirniji i motivisaniji jer se čini da su nadomak cilja.

Zbog vanredne situacije koja je proglašena u Vlasotincu utakmica je odigrana u Leskovcu.

 

Objavljeno: 30.11.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca