PRL Istok muškarci baraž finale, Vlasotince – Aleksinac 21:19

VLASOTINCE – ALEKSINAC 21 : 19 (9:12)

Vlasottnce, SRC „Vlasina“ gledalaca: 300, sudije: Aleksandar Rilak i Nemanja Živić obojica iz Kragujevca, sedmerci : Vlasotince 6 (4) Aleksinac 2 (1), isključenja : Vlasotince 2 Aleksinac 6 minuta.

Vlasotince : Ivanovski, Anđelković, Seizović 1, Aleksić 3, Stojiljković 4, Kočić 2, Stefanović 3, B.Đorđević 2, Filipović 1, Zdravković, N.Đorđević 5, Jocić, Đokić, Mitrović.

Aleksinac: S.Jovanović.Stevanović, Živanović, Ristić 3, N.Jovanović 2, Đorđević 4, Stefanović 8, Trivunac,, Stanojević, Miloavljević, Milenković 1, Nedeljković, Mitrović, Stojanović 1.

Igrač utakmice : Boban Ivanovski (Vlasotince)

Kada je sirena označila kraj rukometnog baraža Vlasotince je dobilo superligaša. Drugom pobedom nad Aleksinčanima u ovom prvenstvu izabranici Zvonimira Stanojevića su osvojili pobdnički pehar i što je važnije doneli ljubiteljima rukometa u Vlasotincu kvalitetnije superligaške utakmice.

Neopisivo slavlje igrača, trenera, rukoovodstva i navijača Vlasotinca uz pesmu i vatromet govori o značaju velikog uspeha vlasotinačkog rukometa, sporta koji doživljava renesansu u gradu na Vlasini.

Sama utakmica bila je puna dinamike i neizvesnosti kao i obrta što je bila prava poslastica za oko 300 navijača koliko je odobrio rukometni savez, koji su se posle 15 meseci našli na tribini sportske hale.

Poveli su domaći rukometaši sa 2:0 ali su Aleksinčani brzo sustigli to vođstvo pa su se do tri minuta pre kraja ekipe smenjivale u vođstvu. Pred kraj prvog poluvremena gosti su uspeli da se odlepe na 3 razlike iskoristivši greške Vlasotinčana.

Drugi deo igre bio je sličan kao i prvi s tim što je sam finiš pripao vlasotinačkim rukometašima, na kraju i vredna pobeda.

Pehar pobedniku je uručio Bratislav Petrović predsednik vlasotinačke opštine.

 

Objavljeno: 21.06.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca