PRL Istok žene, Vlasotince – Morava 41:15

VLASOTINCE – MORAVA 41:15 (19:8)

Vlasotince, SRC „Vlasina“ , bez publike , sudije :Jelena i Jovana Maksimović obe iz Niša , sedmerci : Vlasotince 4(4) , Morava 2(1) , isključenja . Vlasotince 6 minuta , Morava 10 minuta.

Vlasotince : Milošević, Grozdanović 5, S.Mitrović 5, Spasić 4, Stefanović, J.Nikolić 3, Smiljković 6, Đorđević, Stanojević, Milenković 3, M.Mitrvić 4, Ranđelović 6, Lazarević 4, Cvetković 1, L.Nikolić.

Morava : Nikolić, Spasić, Gmitrović, A.Galić, Radovanović 5, Branković 1, Marinković 2, Mirković 1, Novković, M.Stanković 3, M.Galić, Dimić, A.Stanković, Milenković 2, Dimitrijević, Marković 1.

Igračica utakmice : Katarina Ranđelović (Vlasotince)

U odloženoj utakmici prvog kola, vlasotinačke rukometašice su bile superiorne u odnosu na rivala iz Vladičinog Hana i na najbolji način dokazale da su najozbiljniji favorit za osvajanje prvog mesta u ovoj fazi takmičenja PRL Istok.

Igračice Morave su se nekako držale do 12. minuta kada su Vlasotinčanke poslednji put imale samo gol prednosti a onda je krenula vlasotinačka oluja i prosto zbrisala sa parketa protivnika. Iz minuta u minut razlika se povećavala pa se na odmor otišlo sa 11 pogodaka prednosti za vlasotinačke dame. U drugom delu meča prednost domaćih igračica je lagano rasla da bi se na kraju meča zaustavila na 26 golova razlike i osvojeni važni bodovi za juriš na tron A grupe Istoka.

Za sedam dana dva rivala će odigrati još jednu utakmicu ali u Vladičinom Hanu a na osnovu ovog meča može se zaključiti da osvajanje novih bodova ne bi trebalo da dođe u pitanje.

Na osnovu svega viđenog može se zaključiti da se vlasotinački ženski rukomet u velikom stilu vratio i da vlasotinačke rukometašice na najbolji način predstavljaju sport u gradu na Vlasini i opštinu Vlasotince u celini.

 

Objavljeno: 22.03.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca