Prolećno čišćenje i pranje ulica i uređenje zelenih površina

Čišćenjem i pranjem ulica i uređenjem zelenih površina i dečjih igrališta, javna komunalna preduzeća Komunalac i Vodovod nastavila su akciju prolećnog čišćenja Vlasotinca koja je započeta prošlog vikenda skupljanjem smeća na nekoliko lokacija, u organizaciji udruženja i pojedinaca.

-Završili smo 90% radova, pozivan građane da prošetaju i uživaju u lepotama našeg grada. Mi smo se maksimalno potrudili da ono što je do nas završimo. Pohvalio bih akciju udruženja u oblasti ekologije koja su dala izuzetan doprinos u prolećnom čišćenju grada – rekao je v.d.direktora JKP Komunalac Božidar Kocić.

Na ispomoć su ovom prilikom došle čistilica i cisterna leskovačkog „Komunalca“, a Kocić je dodao da će se potruditi da u narednom periodu stavi u funkciju čistilicu koju vlasotinački „Komunalac“ podesuje i da grad uvek izgleda kao danas.


Dragiša Miljković i Božidar Kocić

<!– wp:paragraph –>
<p>-Kao što pred veliki praznik svaki domaćin u svojoj kući pravi jedno veliko spremanje, tako smo se i mi potrudili da se grad dotera, očisti i uredi i da svako može da uživa u lepotama Vlasotinca. Osim javnih preduzeća, veliki doprinos dali su sami građani koji su se organizovali prošle nedelje i na tome im zahvaljujem u ime lokalne samouprave – rekao je većnik zadužen za komunalna pitanja Dragiša Miljković.</p>
<!– /wp:paragraph –>

<!– wp:paragraph –>
<p>Nadležni su još jednom zamolili građane da ne bacaju smeće van kanti i kontejnera i obećali da će uskoro stići dodatne količine ovih posuda za javne površine.</p>
<!– /wp:paragraph –>


 

Objavljeno: 30.04.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca