Promene u rukovodstvu opštinske organizacije SPS Vlasotince

Dana 19.04.2018. godine u skupštinskoj sali opštine Vlasotince održana je sednica opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije, opštinske organizacije Vlasotinca, na kojoj je došlo do promena u rukovodstvu partije.

 

Današnja sednica opštinskog odbora SPS Vlasotince, održana je na inicijativu predsednika izvršnog odbora SPS Vladana Zagrađanina, a na osnovu dogovora koji je postignut s njim na sastanku u Beogradu. Naime, rukovodstvo SPS u Beogradu prepoznalo je potrebu za ovim promenama, zbog lošeg funkcionisanja opštinskog odbora u Vlasotincu, sa ciljem da se problemi u odboru prevaziđu. Promene su sprovedene u skladu sa političkim i operativnim planovima SPS da se podmlađuje kadrovska strktura i da se na izvršnim funkcijama u partiji biraju mladi i sposobni ljudi.


Na mestu sekretara partije izabran je Jovan Stamenković, a dosadašnji sekretar Sokol Stanojević, koji je pre toga smenjen na sednici izvršnog odbora, izabran je za jednog od šest potpredsednika OO SPS Vlasotince. Takođe, na današnjoj sednici u izvršni odbor partije vraćeni su bivši članovi izvršnog odbora Radivoje Stojanović, Dejan Petrović i Ivan Bogdanović, članovi OO SPS Vlasotince koji su u Vlasotincu prepoznati kao uzorni građani naše opštine. Pored novih članova izvršnog odbora u opštinski odbor partije izabrano je šest novih mladih članova.

Zadatak novih funkcionera OO SPS Vlasotince biće bolja organizacija opštinskog odbora i omasovljenje partijskog članstva.


 

Objavljeno: 19.04.2018 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca