Promocija najnovijeg broja školskog lista „Rosulja“

Na konferenciji za medije predstavljen je i najnoviji broj školskog lista „Rosulja“.

O listu učenika i nastavnika ove škole govorila je profesorka Jelena Đokić, koja je istovremeno glavni i odgovorni urednik „Rosulje“.

Brojne aktivnosti u školi, projekti koji se realizuju, uspesi đaka u školskim i vanškolskim aktivnostima između Dana škole i školske slave našle su svoje mesto u školskom listu.

Zaista smo imali obilje materijala tako da smo morali da izaberemo samo najvažnija dešavanja u školi i najveće uspehe naših đaka i kolega za ovaj broj „Rosulje“ – istakla je profesorka Jelena Đokić.

Ona se tom prilikom posebno osvrnula na prvu nagradu profesorke Ivane Cekić na konkursu „Čas za ugled“, na uspeh Jelene Milosavljević, đaka generacije i Dimitrija Petrovića, koji je proglašen sportistom generacije, na uspeh Mile Spasić, dobitnice Oktobarske nagrade, Anastasije Tasić, dobitnici druge nagrade na literarnom konkursu „Krokodokodil“, Milene Krstić, koja je na republičkom takmičenju u kategoriji etno pesme-solisti osvojila prvo mesto.

Obilje tekstova projektima škole, o 3 D timu, Učeničkom parlamentu, tradicionalnim manifestacijama škole, o radu sekcija i pobednički radovi Svetosavskog konkursa smešteni su na stranice najnovijeg broja „Rosulje“ i čine ovaj list toliko lepim i sadržajnim da se čita u jednom dahu.

Ivana Cekić najavila je za kraj Svetosavskih aktivnosti svečanu sednicu škole tokom koje će se podeliti nagrade najuspešnijim učenicima i prosvetarima ove ugledne ustanove obrazovanja.

– S obzirom da je sedmoro nastavnika naše škole uspešno savladalo onlajn deo programa „Obuka zaposlenih u obrazovanju za primenu horizontalnog učenja i jačanje kapaciteta savetnika – spoljašnih saradnika“ ova škola će krajem januara učestvovati u obuci vezanoj za kreiranje programa stručnog usavršavanja u funkciji horizontalnog učenja – istakla je direktorka Svetlana Kocić.

 

Objavljeno: 26.01.2017 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca