Prvenstvo jugoistočne Srbije u boksu u Vlasotincu

U nedelju 7. maja Vlasotinačka publika imaće prilike da prati mečeve pojedinačnog prvenstva jugoistočne Srbije u boksu i da uživa u plemenitoj veštini. Organizator pojedinačnog prvenstva jugoistočne Srbije za oba pola i sve uzraste biće bokserski klub „Arena“ iz Vlasotinca.

Pojedinačno prvenstvo jugoistočne Srbije za oba pola i sve uzraste biće organizovano u sportsko rekreativnom centru „Vlasina“ u Vlasotincu sa početkom od 16:00 časova. Merenje i lekarski pregladi boksera biće obavljeni na istoj lokaciji od 12 do 13 časova.

– Ovo će biti prilika da bokseri provere svoju spremnost pred predstojeće prvenstvo Srbije u Kragujevcu, koje će biti na programu od 12. do 14. maja. Obezbedili smo pehare za najbolji klub i najbolje boksere u svim uzrastima i medalje za sve takmičare, tako da u Vlasotincu očekujemo dobre borbe. Prvenstvo jugoistočne Srbije će ujedno i biti uvod u pravi bokserski spektakl između reprezentacije jugoistočne Srbije i Šumadije koji planiramo da organizujemo u narednom periodu u Vlasotincu. Pozivamo sve ljubitelje plemenite veštine da u nedelju 7. maja dođu u SRC „Vlasina“ u Vlasotincu, da prisustvuju ovoj sportskoj priredbi i podrže Vlasotinačke borce. Ulaz će biti besplatan – rekao je Milan Jović trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

 

Objavljeno: 05.05.2017 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca