Prvi Novogodišnji bazar u Vlasotincu

Prvi Novogodišnji bazar u organizaciji Turističke organizacije opštine Vlasotince održan je danas u prisustvu 24 izlagača i velikog broja posetilaca. Na štandovima su se našli domaći proizvodi – od prehrambenih do onih praktične primene, kao i ukrasi i suveniri.

– Želeli smo da damo prednost proizvodima domaće radinosti, da oni budu izbor za poklon najbližima i da time podržimo lokalne proizvođače. Takođe, na taj način iskazujemo i humanost jer će izlagači deo prihoda uplatiti u humanitarne svrhe na čemu im zahvaljujem – rekla je na otvaranju direktor Turističke organizacije Vlasotinca Olivera Cvetković.


U zabavnom delu programa nastupila je Teodora Marković iz Vlasotinca, inače polufinalistkinja Pinkovih zvezdica kao i pobednica festivala „Medela čarolija“ 2014. godine.Posle nje je izašla pred publiku akrobatska grupa USB iz Niša koja je izvela vatreni performans. Usledili su stand up nastup „Dus Dibidus“, Milice Nikoliće glumice iz Leskovca i Duo sa akustičnom gitarom – Adrijana i Zoki.

Bazar je bio upotpunjen muzičkim programom i performansima, a od gostiju sa strane bili su prisutni proizvođači vurde iz Babušnice.

Pre početka bazara, učenici OŠ “Siniša Janić” kitili su jelku na platou ispred zgrade opštine, uz Deda Mraza, pesmu i igru.


 

Objavljeno: 28.12.2016 | Autor: Ninoslav Radicevic


Galerija slika


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca