Pukotina u zidu na keju potencijalna opasnost po građane

Šetalište u Vlasotincu, ili Nešićev kej, omiljeno je mesto većine stanovnika naše opštine. Međutim, spuštajući se niz stepenice, na početku keja, ne možete a da ne primetite veliku pukotinu u betonu zaštitnog zida koja, čini se, svakim danom biva sve veća. Našoj redakciji se obratila neformalna grupa građana i upravo ukazala na ovaj problem, koji bi po njima trebao da se što hitnije reši. Teks njihovog obraćanja vam prenosimo u celosti:


„Primetili smo da je pre izvesnog vremena nastala pukotina na zidu zbog korenovog sistema stabla koje se nalazi iznad šetališta. Obzirom da ovde prolazi u toku dana veliki broj roditelja sa decom, a pukotina se poprilično proširila mi smo prepoznali problem i rešili da sprečimo nesreću koja čeka da se desi. Eventualan pad zida na šetalište ne smemo dozvoliti. Obzirom da smo neformalna grupa građana i ne raspolažemo javnim finansijama rešenje problema je u skladu sa našim mogućnostima, pa nek drži kolko drži.

Apelujemo na nadležne opštinske organe koji se finansiraju novcem svih gradjana da sto pre reaguju i nase rešenje zamene dugotrajnijim„.

Neformalna grupa građana Berosuljkoni.

 


 

Objavljeno: 30.04.2021 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca