Radničke sportske igre 2018 – I žene u takmičarskom delu

I ovog oktobra, u organizaciji Sportsko-rekreativnog centra “Vlasina”, održava se tradicionalni turnir u futsalu – Radničke sportske igre 2018. Ove godine učestvuje 21 ekipa preduzeća, ustanova i preduzetnika sa područja opštine Vlasotince i to 17 u muškoj i 4 u ženskoj konkurenciji.

Polufinalni mečevi igraju se u četvrtak 18. oktobra i petak 19. oktobra sa početkom od 18.30 časova, a svoje mesto u polufinalnim utakmicama izborile su muške ekipe “Manifatura Europea”, “Prosveta”, “Gruner” i Policijska stanica Vlasotince, a za pobednika u ženskoj konkurenciji boriće se ekipe “Elrad Srbija” i “Elrad WSS”. Finalne utakmice u muškoj i ženskoj konkurenciji i utakmica za treće mesto odigraće se u ponedeljak 22. oktobra, počev od 18.30 časova.

-Ovo je četvrta godina kako organiuzujemo radničke sportske igre, a prva kako se takmiče i ženske ekipe. Prošle godine smo imali jednu revijalnu utakmicu u ženskom futsalu, a sada im vodimo i tabelu – kaže direktor SRC Vlasina Dejan Čikić.

Ove, kao i prethodnih godina, veliko je interesovanje publike za mečeve, što je i glavni cilj organizacije turnira, kažu u SRC Vlasina.

 

Objavljeno: 19.10.2018 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca