Radničke sportske igre 2018 – Prosveta i Elrad Srbija pobednici

U završnici turnira Radničke sportske igre 2018 u Vlasotincu, u finalnoj utakmici muških ekipa u futsalu, ekipa “Prosvete” pobedila je sinoć ekipu “Grunera” rezultatom 5:3, dok je u utakmici za treće mesto ekipa “Policijske stanice” pobedila ekipu “Manifatura Europea” izvođenjem penala 4:2 jer je meč završen nerešeno 2:2.

Neizvesno je bilo i u ženskom finalu. Nakon što je meč završen nerešeno 1:1, ekipa “Elrad Srbija” bila je bolja od ekipe “Elrad WSS” pobedivši sa 3:1, nakon penala. Obe ekipe imale su veliku podršku publike.

Kod muškaraca, za najboljeg igrača turnira proglašen je Nikola Stefanović, a za najboljeg golmana Stefan Stamenković, obojica iz ekipe “Prosveta”. U ženskoj konkurenciji, najbolja igračica turnira je Katarina Lepojević iz ekipe “Elrad Srbija”, a za najboljeg golmana proglašena je Danijela Nikolić iz ekipe “Elrad WSS”.

Pobednicima su pripali pehari i nagrade. Organizator turnira je Sportsko-rekreacioni centar Vlasina.

-Ceo turnir, koji je trajao mesec dana, protekao je u veoma dobroj atmosferi, uz fer igru, veliku borbenost i posvećenost ekipa, na zadovoljstvo ljubitelja malog fudbala. Smatramo da smo u punoj meri postigli sve ciljeve zbog kojih smo i organizovali ovu manifestaciju, a to su rekreacija, druženje i zabava za naše sugrađane – kaže direktor SRC Vlasina Djan Čikić.

 

Objavljeno: 23.10.2018 | Autor: InfoDesk


Video galerija
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca