Radničke sportske igre 2019 – Večeras polufinalni susreti

Ekipe preduzeća, ustanova i preduzetnika sa područja vlasotinačke opštine takmiče se peti put zaredom na turniru u futsalu – “Radničke sportske igre 2019”.

Večeras od 18 časova u SRC Vlasina počinju polufinalni susreti. U muškom polufinalu nadmetaće se ekipe “Manifatura Europea”, “Prosveta”, “Opštinska uprava – SRC Vlasina” i “Gunjetinac”, a za pobednika u ženskoj konkurenciji boriće se ekipe “Elrad Srbija” i “Moravac catering”.

Finalne utakmice u muškoj i ženskoj konkurenciji i utakmica za treće mesto odigraće se u ponedeljak 21. oktobra, počev od 18.00 časova.

-S obzirom na to da je u planu da se od naredne godine u Radničke sportske igre uvede i takmičenje u košarci, u ponedeljak će biti odigrana revijalna utakmica između košarkaških timova preduzeća “Elrad Srbija” i “Elrad WSS”- najavljuje novine direktor SRC Vlasina Dejan Čikić. On dodaje da su glavni ciljevi ovog turnira druženje, rekreacija i zabava, ali i promocija rekreativnog sporta i stvaranje zdravih životnih navika.

SRC Vlasina peti put organizuje Radničko-sportske igre, a ove godine prijavilo se 16 ekipa – 12 u muškoj i četiri u ženskoj konkurenciji.

 

Objavljeno: 17.10.2019 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca