Radničke sportske igre, pobednici Elrad i Privrednici

U okviru radničkih sportskih igara, u organizaciji SRC “Vlasina“ odigran je turnir u malom fudbalu na kome su učestvovale 3 ženske i 12 muških ekipa. U borbi za treće mesto ekipa Prosvete je savladala Elrad Srbija rezultatom 3:2.

U finalu ženskog turnira sastali su se Elrad WSS i Elrad Srbija, u zanimljivoj i neizvesnoj utakmici pobednik je odlučen nakon izvođenja penala, 4:1 u korist Elrad Srbija. U regularnom delu meča bilo je 1:1.

ELRAD VSS – ELRAD SRBIJA 1:1 (1:0) 1:4 (pen)

SRC“Vlasina“ , gledalaca 600, sudije : Miloš Stamenković i Goran Đokić obojica iz Vlasotinca, zapisničar Staniša Stojiljković (Vlasotince) strelci : Kostić u 3. za Elrad VSS a Stojiljković u 26. za Elrad Srbija

U poslednjoj utakmici finalne večeri sastale su se ekipe Lokalne samouprave i Privrednici. U zanimljivoj i neizvesnoj utakmici Privrednici su bili koncetrisaniji u samoj završnici i zasluženo trijumfovali rezultatom 5:2.

LOKALNA SAMOUPRAVA – PRIVREDNICI 2:5 (2:2)

SRC „Vlasina“ , gledalaca : 500 , sudije : Miloš Stamenković i Goran Đokić obojica iz Vlasotinca, zapisničar Staniša Stojiljković (Vlasotince), strelci : G.Đokić u 16. i Mišić u 20. za Lokalnu samoupravu a Stojanović u 10. J.Ilić u 15. i 22. Todorović u 23. i Stanković u 40.minutu.

Lokalna samouprava : I.N.Jović, I.Z.Jović, G.Đokić, N.Đokić, Mišić,Stamenković, Golubović, Stanković, Radisavljević.

Privrednici : J.Ilić, Stojanović, S.Stanković, Nikolić, S.Ilić, B.Stanković, Todorović, Popović, Stojičić, Mitrović.

Na svečanosti po završetku druge finalne utakmice predstavnici organizatora, Sportskog saveza i Opštine, dodelili su priznanja najuspešnijima. Pored pehara za tri prvoplasirane ekipe u obe konkurencije, proglašeni su i najbolji igrači i golmani u obe konlurencije.

Najbolji čuvari mreže su Lukić Milijana (Elrad WSS) i Golubović Ivan (Lokalna samouprava), najbolja igračica turnira je Milica Stojiljković (Elrad Srbija) dok je najbolji igrač Saša Stojanović iz ekipe Privrednika.

Ovaj turnir je izazvao veliko intesovanje ljubitelja fudbala pa su na svakoj utakmici tribine bile dobro popunjene.

Sve pohvale zaslužuje i SRC „Vlasina“ za odličnu organizaciju ovog takmičenja.

 

Objavljeno: 02.11.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca