Radničke sportske igre – Večeras i sutra polufinalni mečevi

Večeras i sutra, 13. i 14.oktobra, u SRC Vlasina, odigravaju se polufinalni mečevi Radničkih sportskih igara. Reč je o tradicionalnoj manifestaciji koja traje već sedam godina i za koju se, iz godine u godinu, povećava interesovanje kompanija.

-Ove godine prijavljeno je učešće 22 ekipe, što je za skoro 50% više nego prošle kada ih je bilo 14. Turnir je veoma posećen i što se publike tiče. To nas navodi na razmišljanje da formiramo radničku ligu, ali o tome ćemo razgovarati i sa samim učesnicima – kaže vd direktora SRC Vlasina Saša Đokić.

Večeras od 17.30 sastaju se Gruner i AŠ Kružni tok, od 18,20 u ženskom polufinalu igraju Elrad VSS i Gruner. Od 19.10 ponovo igraju muškarci, ekipe Evrostil gradnja i Elrad.

U petak 14. oktobra od 17.30 sastaju se HSV i ekipa koja je sastavljena od predstavnika sportsko rekreativnog centra, Kulturnog centra i Sportskog saveza. Termin u 18.20 rezervisan je za žensko polufinale u kome će snage odmeriti ekipe Opštine Vlasotince i Doma zdravlja. Istog dana, u 19.10 sastaju se muške ekipe Opštine Vlasotince i MM Komerca.

Finalni susreti održaće se u ponedeljak 17. oktobra, a utakmice počinju od 16.30, kada će se nadmetati ekipe za treće mesto.

 

Objavljeno: 13.10.2022 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca