Radovan Stanković na čelu vlasotinačkog fudbala

Postupajući po Odlukama Fudbalskog saveza Srbije, Fudbalski savez opštine Vlasotince, je sproveo prevremene izbore na svojoj teritoriji. Iako su imali samo par dana za pripreme izbori su uspešno sprovedeni u strukovnim organizacijama trenera i sudija kao i u samom Savezu.


Na Skupštini trenera za predsednika trenerske organizacije izabran je Vitomir Dojčinović, trener u mlađim kategorijama Vlasine, dok su se sudije odlučile za Igora Kocića. dosadašnjeg predsednika vlasotinačkih arbitara.

Na vanrednoj izbornoj skupštini jednoglasnom odlukom delegata za predsednika je izabran Radovan Stanković koji je i u protekle tri godine bio na čelu Fudbalske organizacije. Pored Stankovića Izvršni odbor će činiti Goran Miladinović (FK Vlasina), Goran Stojiljković (FK Gradac), Vitomir Dojčinović (treneri) i Igor Kocić (sudije). Na sednici je za predsedinka FS Jablaničkog okruga predložen Dragan Stojiljković izbran Nadzorni odbor od 3 člana. Za predstavnike vlasotinačkog saveza u skupštini FS Jablaničkog okruga izabrani su Radovan Stanković i Boško Stanković (FK Progres).


Kao posmatrač izbornog procesa sednici je prisustvovao Dragan Stojiljković, predsednik FSJO i član Izvršnog odbora FSRIS, koji je na kraju skupa obraćajući se delegatima pohvalio dosadašnji rad i saradnju sa FSO Vlasotince i obećao da će vlasotinački fudbal u narednom periodu biti bolje sagledan i po finansijskom pitanju. Stojiljković je naglasio i da Vlasotince zaslužuje da doboje teren sa veštačkom travom i obečao pomoć ako Vlasotinčani apliciraju za takav teren.


 

Objavljeno: 24.02.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca