Raspored kretanja cisterni sa vodom za piće

Dve cisterne sa pijaćom vodom kruže danas Vlasotincem i okolnim mestima. Jedna cisterna dežura kod Doma Zdravlja u Vlasotincu i reagovaće interventno u samom Vlasotincu, a kontakt telefon vozača cisterne je 063/106-57- 86.

Cisterna sa pijaćom vodom leskovačkog “Vodovoda” kreće se duž ulice 29. Novembra do zgrade opštine, zatim ulicom 22.divizije, prema Manastirištu do Boljara, a u povratku ulicom Milentija Popovića, Vlasinskom i u naselja Konopnica, Batulovce i Stajkovce.

Tom maršrutom cisterna će se kretati tokom dana i zadržavaće se tamo gde ima potrebe za zahvatanjem vode. Broj telefona vozača cisterne 061/268-30- 51

Cisterna grdeličkog “Vodovoda” kreće od opštine Vlasotince i ulicama Ive Lole Ribara, Vuka Kardžića, Mije Milenkovića, naselja Šišava, Lomnica, Kamenica, Save Kovačevića, Marka Oreškovića, Gruner, Elrad, Motel Gunjetinac, Orašje, Kukavica, Ladovica, Gložane, Prilepac. Broj telefona vozača cisterne 064/482-18- 37.

Vodostaj Vlasine je za sada u stagnaciji jer su padavine prestale. Od četvrtka uveče do sinoć, za 24 sata, porastao je za metar, pokazuju podaci Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Za 12 sati zakazana je sednica opštinskog Štaba za vanredne situacije.

 

Objavljeno: 02.12.2017 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca