Raspored kretanja cisterni sa vodom

Dve cisterne sa pijaćom vodom kruže danas Vlasotincem i okolnim mestima, kako bi građani mogli da natoče vodu.

Jutros pre 9h cisterna sa pijaćom vodom leskovačkog “Vodovoda” krenula je od benzinske stanice Knez Petrol u Vlasotincu do ulice 29. novembra, zatim do Doma zdravlja, zgrade opštine, ulice 22. divizije, prema Manastirištu do Boljara i tom maršrutom kružiće u toku dana. Na svakoj od lokacija zadržavaće se po 15 minuta, odnosno onoliko vremena koliko je potrebno da građani koji to žele natoče vodu.

Cisterna vlasotinačkog “Vodovoda” od 9 do 11h je u Kamenici, od 11 do 13h uulici Mije Milenkovića, Šišavi i Lomnici, a od 14 do 18h u ulici Marka Oreškovića, Orašju, Kukavici, Gložanu, Prilepcu, Batulovcu i Konopnici. Od 18h biće parkirana ispred Doma zdravlja. Cisterne će se i sutra kretati navedenim lokacijama.

Zavod za javno zdravlje juče je, preventivno, predložio da se voda iz vlasotinačkog “Vodovoda” ne koristi za piće i pripremu hrane dok tri uzastopna uzorka ne potvrde da je higijenski ispravna. Predlog ove mere usledio je nakon što je bilo prekida u vodosnabdevanju zbog zamućenja vode na vodozahvatu.

 

Objavljeno: 11.11.2016 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca