Razvojna liga za devojčice FS RIS, Rosulja 2014 – Jedinstvo 2014 4:3 (2:1)

Kukavica , stadion Dubrava sudija : Milena Ristić (Vlasotince) strelci : Emilija Đurić u 16. i 24. Emilija Davinić u 42. i Jovana Stanković u 65.minutu za Rosulju 2014 a Lara Ivanov u 3. Jana Lazarević u 25. i Danijela Ignjatović u 68.minutu za Jedinstvo 2014

Rosulja 2014 : Anđelija Stanković, Nikolima Stojanović, Emilija Davinić, Sara Stanković, Natalija Lukić, Jovana Stanković, Milica Jović, Đurđica Stojković, Emilija Đurić, Jelena Todorović.

Jedinstvo 2014 : Danica Aleksić, Nađa Đorđević,Nađa Mančić, Jana Pejčić, Jana Lazarević, Lea Pančev, Nora Nikolić, Anastasija Milev, Lara Ivanov, Danijela Ignjatović, Jovana Videnović.

Igračica utakmice : Emilija Đurić (Rosulja 2014)

Vlasotinčanke su bile bolje tokom većeg dela utakmice i bilo je vidljivo da su tehnički i taktički superiornije iako su ceo meč odigrale sa igračicom manje. Gošće su prve došle u vođstvo već u 3. minutu ali to je bio samo motiv više za oslabljene igračice Rosulje pa su do kraja prvog dela igre sa dva pogotka Emilije Đurić, najbolje igračice susreta na odmor otišle sa golom prednosti.

Velika borba razvila se u drugom poluvremenu, domaće fudbalerke su propustile par dobrih prilika ali golovima Emilije Davinić i Jovane Stanković uspele su da osiguraju pobedu i tri nova boda. Narednu utakmicu Vlasotinčanke igraju u sredu 9. oktobra sa Radničkim u Nišu.

 

Objavljeno: 06.10.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca