Regionalna futsal liga „Jug“ 1.kolo: KMF ROSULJA – KMF ZADRUGAR 2017 6:1 (3:0)

Vlasotince, SRC Vlasina ,gledalaca 300 , sudije : Milan Stojanović i Miloš Mitić obojica iz Surdulice , stelaci : D.Stojiljković u 11.i15. N.Stojanović u 20 Tošić u 33. i 34. i Stamenković u 37.minutu za Rosulju a Stanković u 40. za Zadrugar, žuti karton: Mišić (Rosulja)

Rosulja: Mladenović, Tošić, N.Stojanović, S.Stojanović,Stanković, D.Stojiljković, Stamenković, Petrović, A.Stojiljković, Nikolić, Jović, Mišić.

Zadrugar 2017: Zdravković, Cvetanović, Miljković, Milenković, Momirović, Kitanović, Milić, Milošević, S.Stanković, I.Stanković, Stevanović.

U prvom kolu regionalne futsal lige Vlasotinčani su u SRC Vlasina dočekali ekipu Zadrugara iz Žitorađe i ubedljivo trijumfovali i na najbolji način potvrdili svoje ambicije u ovom takmičenju. Da će novoosnovani vlasotinački klub malog fidbala biti pravo osveženje za ljubitelje igre „na petpoparcu“ govori i veliki broj navijača na otvaranju sezone. U klubu se nadaju da će na narednim mečevima broj gledalaca biti i veći i da će uz njihovu pomoć uspeti da zabeleže dobar rezultat već u prvoj godini postojanja.

 

Objavljeno: 22.10.2018 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca