Rosuljci imenovali novog trenera

Ono što se danima pričalo u vlasotinačkoj čaršiji, da će Vlasina dobiti novog trenera  dobilo je svoj epilog u dane Božićnih praznika. Jednoglasnom odlukom svih članova Izvršnog odbora Vlasine doneta je očekivana odluka. Jedan od najboljih igrača u istoriji kluba iz grada na reci Vlasini, a potom i uspešni trener kluba kada je Vlasina sa velikim uspehom igrala u Prvoj Telekom ligi Srbije, Dragan Nikolić, imenovan je za šefa stručnog štaba vlasotinačkog zonaša. Nikolić je jesenas vodio ekipu Budućnosti iz komšijskog Orašja i ovaj klub je bio najprijatnije iznenadjenje u zoni „Jug“.

Vlasina je jesenju sezonu završila na deobi prvom mesta sa ekipom Mladosti iz Medoševca. Navijači i sva sportska javnost silno žele da se Vlasina opet nadmeće sa najboljim ekipama sa srpskoligaškog ,,Istoka;; Lokalna samouprava je  glavni finansijer i čelnici grada i dalje su  spremni da zdušno pomažu  klubu. Novo rukovodstvo Vlasine, na čelu sa predsednikom  Dejanom Pešićem, koji je nakada bio golman šampionske Crvene zvezde i član mlade i olimpijske reprezentacije Jugoslavije danonoćno rad, svih ovih dana, i na konsolidaciji stanja u klubu. Mnogo toga, kaže u klubu, nije kako treba, i ovog trenutka ne želi da sve te pojedinosti iznosi u javnost, dok se ne pokuša da se svi ti problemi reše unutar samog kluba.

– Vlasina ima obavezu uvek da stremi ka najvišim ciljevima. To je obaveza svih nas koji smo u klubu, a na tako nešto obavezuje nas i tradicija samog kluba. Ali, ovog puta Vlasina ima mnogo kadrovskih problema u igračkom kadru. Evidentna je činjenica da nije bilo pravog rada u protreklom periodu, i zato sve fudbalere čeka paklen i ozbiljan rad, ukoliko žele da fudbalski napreduju. Dobro je znano da je prolećni deo prvenstva po pravilu izuzetno težak i bremenit u mnogim segmentima, i zato Vlasina mora bii spremna na sve te izazove koji je čekaju u narednom periodu. Sa pripremama moramo krenuti na vreme, kako bi smo mogli da kroz pravi rad i kroz više kontrolnih utakmica dođemo do najboljeg igračkog sastava koji bi mogao da iznese teret izuzetno teške i nepredvidive prolećne sezone – rekao je na samoj sednici Izvršnog odbora Dragan Nikolić, povratnik na užarenoj trenerskoj klupi Vlasine.

Poštovani prijatelji, SREĆNA vam Nova godina i Božićni praznici. Živi bili i usrećili se.

 

Objavljeno: 06.01.2016 | Autor: Vlastimir Stamenković
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca