„Rudarska rukavica“ u znaku vlasotinačkih boksera

Na petom po redu međunarodnom turniru u boksu „Rudarska rukavica“ održanom u subotu 9.12.2017. godine u hali sportova u Aleksincu, pred oko 300 ljubitelja plemenite veštine, nastupili su mnogobrojni klubovi iz Srbije, Makedonije i Crne Gore. Bokseri bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince, osvojili su dve zlatne i jednu srebrnu medalju, kao i pehar za najborbenijeg boksera turnira.

 

Osvajači zlatnih medalja su Alek Andrejević i Marko Bidžić, koji je pored prvog mesta i zlatne medalje osvojio i pehar za najborbenijeg boksera turnira „Rudarska rukavica“.

 

– Godina koja je već na izmaku je veoma uspešna za naš klub. U 2017. godini osvojili smo mnogobrojne medalje na domaćim i međunarodnim turnirima. Vlasotinački bokserski klub proglašen je najboljim klubom na jugoistoku Srbije. Na prvenstvu jugoistočne Srbije osvojili smo 7 zlatnih i jednu srebrnu medalju, a na prvenstvu Republike Srbije osvojili smo 4 zlatne i jednu bronzanu medalju, a naš klub je u generalnom plasmanu kod mladih boksera zauzeo drugo mesto u konkurenciji preko 70 klubova sa teritorije Republike Srbije. Kao kruna rezultata u ovoj sezoni došlo je i učešće naših boksera sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Rumuniji. Ovako uspešna godina rezultat je dugogodišnjeg zalaganja i veoma ozbiljnog rada trenera i uprave bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince, pre svega sa decom i mladima – kazao je Milan Jović, predsednik kluba.

 

Objavljeno: 13.12.2017 | Autor: InfoDesk
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca