Rukomet – Kolo pre kraja vlasotincanke osvojile prvo mesto, Vlasotince – Vranje 19:15

Rukomet PRL Istok žene, grupa A, VLASOTINCE – VRANJE 19 : 15 (13 : 4)

Vlasotince , SRC „Vlasina“, bez publike , sudije : Damir Đorđević (Niš) i Dejan Pavlović (Aleksinac) , sedmerci : Vlasotince 3(3) , Vranje 2 (1) , isključenja : Vlasotince 6 Vranje 2 minuta.

Vlasotince: Milošević, Grozdanović 6, S.Mitrović, Spasić, Ranđelović, J.Nikolić 1, Stefanović, Smiljković 3, Stanojević, Milenković 4, Đorđević, M.Mitrović, L.Nikolić, Cvetković 5, Lazarević.

Vranje: Spasić, Ilić 1, Ristić, Stevanović 5, M.Stanković, K.Stanković, Živković, Jović 1, Mladenović, Anđelković 6, Đorić, Kr.Stanković, Tošić 2.

Igračica utakmice : Martina Milošecić (Vlasotince)

U derbiju sezone, utakmici koja je odlučivala o prvaku A grupe PRL Istok, Igračice Vlasotinca su pre svega zahvaljujući fenomenalnoj igri u prvom poluvremenu savladale Vranjanke i kolo pre kraja takmičenja, osigurale prvu poziciju u grupi. Odlična igra u odbrani i fantastične odbrane Martine Milošević doprinele su da rukometašice iz Vranja u prvom delu igre postignu samo četiri gola.

Zadovoljne posle visokog vođstva domaće rukometašice su u nastavak posle odmora ušle opuštenije što su gošće iskoristile i iz minuta u minut smanjivale veliko vođstvo Vlasotinčanki tako da je 4 minuta pre kraja prednost izabranica Aleksandra Cecića iznosila svega jedan gol, 16:15 što je dodatno zabrinulo pristalice i navijače domaće ekipe a onda je Anđela Cvetković sa dva uzastopna pogotka razrešila svu neizvesnost.

Pored Martine Milošević u domaćoj ekipi su se istakle, kapiten Miljana Grozdanović sa 6 i Anđela Cvetković sa 5 golova uz veliki doprinos ostalih igračica. Kod gosta su se istakle Ivana Anđelković i Sunčica Stevanović.

U narednom, poslednjem kolu Vlasotinčanke gostuju u Kuršumliji ekipi Mladosti ali rezultat ove utakmice neće uticati na poredak u vrhu tabele.

 

Objavljeno: 16.05.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca