Rukomet – Pojačani, rukometaši kreću u lov na super B ligu

Pod rukovodstvom trenera Zvonka Stanojevića počele su pripreme ORK Vlasotince za naredno prvenstvo. Pored igrača koji su igrali u predhodnoj sezoni stigla su i pojačanja tako da će Vlasotinčani biti znatno jači nego u predhodnom, zabog epidemije korone virusa, prvenstvu.

-Za nas je najbitnije da smo zadržali sve igrače iz prethodnog sastava, doveli smo i neka pojačanja, iz Dubočice smo doveli Dejana Radonjića koji igra na poziciji desnog beka, iz Leskovca je stigao i golman Božidar Zdravković. Iz Kuršumlije su nam se vratili Nikola Đorđević, levo krilo, i srednji bek Nikola Stefanović – kaže Jovica Jovanović, predsednik kluba.

Navijače će sigurno obradovati povratak na teren kapitena Dragoljuba Seizovića, koji je zbog povrede bio odsutan duže vreme ali povreda je izlečena i očkuje se da Seizović predvodi svoje drugare u pohod na najviši plasman.

-Cilj nam je da u nastupajućem prvenstvu jurišamo na sam vrh tabele, za to imamo sve uslove, dobar tim sastavljen od kvalitetnih pojedinaca, odličnog trenera a i dovoljno materijalnih sredstava da vlasotinačkim ljubiteljima rukometa i samom Vlasotincu podarimo kvalitetan rukomet – ističe Jovanović.

Do početka prvenstvenih borbi Vlasotinčani će odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica, pre svega sa B superligašima, kako bi na najbolji način videli svoje mogućnosti.

 

Objavljeno: 25.09.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca