Rukomet PRL Istok, Muškarci, ORK Pirot – ORK Vlasotince 29:45

PIROT – VLASOTINCE 29 : 45 (14 : 24)

Pirot, Hala „Kej“, gledalaca 14 sudije : Luka Petrović i Jovan Cvetković obojica iz Niša, sedmerci : Pirot 2(2) Vlasotince 2(2) , isključenja : Pirot 4 Vlasotince 6 minuta.

Pirot : Asković, A.Živković 4, V.Živković 5, Cvetković 10, Vuković 1, Tomanović 2, Mohsin, Zlatković 4, Jelić, M.Georgiev 2, Ivanović, V.Georgiev, Manić1.

Vlasotince :Ivanovski, Seizović 2, Aleksić 5, Stojiljković 6, Kočić 4, Stefanović 1, B.Đorđević 2, Đurović 3, Zdravković, N.Đorđević 11, Radivojević 7, Jocić 4, Ivković, Mitrović.

Igrač utakmice : Nikola Đorđević (Vlasotince)

Kaznena ekspedicija iz Vlasotinca je nastavila sa trijumfima, ovaj put žrtva su bili Piroćanci. Na njihovom parketu gosti iz Vlasotinca su bili ubedljivi i još jednom dokazali da u ovoj konkurenciji po kvalitetu odskaču i najozbiljniji su kandidt za viši stepen takmičenja.

Domaći su poveli u prvom minutu i to je bilo jedino vođstvo pirotskih rukometaša, nekoliko sekundi kasnije Nikola Đorđević, najbolji pojedinac utakmice je poravnao rezultat svojim prvim, od 11 golova koliko je smestio u mrežu Piroćanaca. Već u sledećem minutu isti igrač je doveo goste u vođstvo koje se do kraja utakmice samo povećavalo.

Vlasotinčani deluju suvereno u ovoj ligi, bilo da igraju na svom terenu ili u gostima, i do sada nijedan rival nije uspeo da im se dostojno suprotstavi. Lidersku poziciju koju zauzimaju, rukometaši iz Vlasotinca neće ispustiti do kraja i smeši im se plasman u Super „B“ ligu što bi bio istorijski uspeh vlasotinačkog rukometa.

 

Objavljeno: 14.11.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca