Rukomet PRL Istok žene – baraž, Vlasotince – Remesiana 18:24

VLASOTINCE – REMESIANA 18 : 24 ( 8 : 11 )

Vlasotince, SRC „Vlasina“ , bez publike, sudije : Stefan Perković (Leskovac) i Vladan Mitić (Niš) , sedmerci : Vlasotince 9 (4) Remesiana 4 (4) , isključenja Vlasotince 6 Remesiana 14 minuta.

Vlasotince : Grozdanović 1, S.Mitrović, Spasić, Ranđelović 4, J.Nikolić 4, Smiljković 3, Stanojević 5, Đorđević, Milošević, M.Mitrović, L.Nikolić, Cvetković 1,Lazarević.

Remesiana : Mitić Pavlov, Ristić 2, Ilić, Cenić, Đorđević 6, Blagojević, Todorović, Živković 8, Stevanović 6, Jocić, Denić, Ignjatović Stojanović, Pejčić 2.

Igračica utakmice : Jovana Živković (Remesiana)

U drugoj utakmici polufunala doigravanja za prvaka Istoka Vlasotinčanke ne samo da nisu uspele da nadoknade 4 gola prednosti Remesiane iz prvog meča nego su na domaćem parketu izgubile sa 6 golova razlike. Iskusne gošće su čvršćom igrom na granici prekršaja uspešno neutralisale opasnosti po svoj gol i boljom koncetracijom i preciznošću uspele da dođu do trijumfa i plasiraju se u finale doigravanja.

Domaće igračice bnsu bile na nivou igara u ligaškim utakmicama, napravile su više nego obično tehničkih grešala a nije ih služio i šut. Očigledno je bilo da je bio prisutan umor ali i značaj ovog meča je učinio svoje. Mlade Vlasotinčanke su prosto „sagorele“ u velikoj želji da se plasiraju u finale baraža. Možda se ovaj neuspeh može objasniti i činjenicom da domaće rukometašice nisu uspele da realizuju čak 5 sedmerca a imale su u više navrata igračicu, čak i dve više na terenu.

U završnici drugog poluvremena kad se lomio rezultat Vlasotinčanke punih 10 minuta nisu uspele da postignu pogodak dok su gošće u isto vreme čak 6 puta pogodile mrežu Miloševićeve.

Kao poražene u polufinalu baraža Vlasotinčanke će u nedelju 6. juna u SRC Vlasina igrati prvu utakmicu za treće mesto sa ekipom Vranja koja je u drugom polufinalu poražena od Pirota. Utakmica počinje u 20.00 časova.

 

Objavljeno: 03.06.2021 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca