Rukomet, PRL Istok žene, grupa A, ŽRK Vlasotince – ŽRK Radan 31:19

VLASOTINCE – RADAN 31 : 19 (15:11)

Vlasotince, SRC „Vlasina“ , bez publike , sudije :Milica Cvetković i Ivan Stojiljković oboje iz Leskovca , sedmerci : Vlasotince 5 (5) Radan 4 (2) , isključenja : Vlasotince 4 min Radan : 4 minuta.

Vlasotince : Milošević, Grozdanović 4, Stanojević 3, Đorđević, Anđelović 9, Lazarević 2, Cvetković 6, Niklić, Stefanović, Milenković 7.

Radan : S.Đorđević, Krstić 2, Denčić 4, Stanković 6, Stevanović 6, Stanisavljević, Jevtić, Blagojević, Tomović, Stoilković 1, Pavlović, I.Đorđević, Pešić, Milanović, Stojković.

Igračica utakmice : Martina Milošević (Vlasotince)

Gošće iz Lebana su pogotkom u drugom minutu povele i sve do polovine prvog poluvremena imale vođstvo, najviše dva gola prednosti, a onda su domaće rukometašice pre svega dobrim odbranama Miloševićeve, koja je uspela da zaustavi i dva šuta sa 7 metara, preokrenule rezultat. Od tog trenutka razlika Vlasotinčanki se povećavala da bi se na odmor otišlo sa 4 gola viška u korist izabranica Spiridona Boškovića. Vlasotinačke rukometašice su u drugom poluvremenu nastavile sa dobrom igrom i prednost se uvećavala da bi na kraju susreta domće igračice imale 12 golova viška.

Ovom pobedom Vlasotinčanke su sa maksimalnim učinkom, i gol razlikom +33 iz samo dve utakmice, zadržale vodeću poziciju u grupi A.

U nastavku možete pogledati ceo tok utakmice:

 

Objavljeno: 08.11.2020 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca