Rukomet PRL Istok- žene, Vlasotince – Žitorađa 22:29 (9 : 15)

Vlasotince, SRC“Vlasina“ , gledalaca 70 sudije :Mitić Marko i Andriana Miljković , sedmerci : Vlasotince 5 (4) , Žitorađa 10 (6) , isključenja : Vlasotince 14 Žitorađa 4 minuta.

Vlasotince : Milošević, Grozdanović 2, Nikolić 3, Kostić 5, Lepojević, Đorđević, Ranđelović 6, Petković 2, Cvetković 2, Cvetanović, Stefanović, Milenković 2.

Žitorađa : Đorić 5, Stamenković 2, Petković 1, Dinić 4, Maljević 3, Stanković 7, Mitrović 5, Ivković, Novković, Tasić, Todorović 2, Radovanović.

Igračica utakmice : Natalija Stanković (Žitorađa)

Na otvaranju sezone pred svojim navijačima Vlasotinčanke su doživele poraz od odlične ekipe Žitorađe. Igračice Vlasotinca su samo na početku utakmice povele ali gošće su od 6. minuta preuzele vođstvo i i zadržale ga do kraja meča.

Ako bi se sudilo prema statistici moglo bi se zaključiti da su domaće rukometašice igrale izuzetno grubo, kazna isključenja od 14 minuta a gošće samo 4, i odnos sedmeraca 10 u korist Žitorađe a upola manje na kontu Vlasotinčanki ali to je samo statistika. Međutim i suđenje, mnogi bi rekli sa dva aršina, (posebno ženskog dela sudijskog para), dosta je doprinelo ovakvoj prividnoj statistici, ali nije presudno uticalo na rezultat.

Bez obzira na sve, vlasotinačke rukometašice će morati da se više potrude kako na kraju prvenstva ne bi došle u situaciju da se bore za opstanak.

 

Objavljeno: 13.10.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca