Rukomet: Prva liga Istok (muškarci) ORK Vlasotince – RK Paraćin 42:7 (19:4)

Rukomet: Prva liga Istok (muškarci) ORK Vlasotince – RK Paraćin 42:7 (19:4)

Vlasotince, SRC Vlasina , Gledalaca : 350 , Sudije : Petković Stefan (Leskovac) i Mitić Vlada (Niš) , sedmerci : Vlasotince 2(2) , Paraćin 0 , Isključenja : Vlasotince 2 , Paraćin 2 minuta.

ORK Vlasotince : Ivanovski, Vasiljković 2, Seizović 6, Aleksić 6, Arsić 2, Stefanović, Kocić 2, B.Đorđević 1, N.Đorđević 9, Tasić 4, Stojković 2, Božanić, Ivković, Kočić 8.

Paraćin : Simić, Bukva, Mošorinac, Frujić 1, Islamović, Milojković 5, Lazarević, Jovanović, Živadinović, Stefanović 1, Cvetković, Arsovski, Radisavljević.

Igrač utakmice : Nikola Kočić (Vlasotince)

Na otvaranju sezone Vlasotinčani su imali nedoraslog protivnika koji je na sve ličio ali samo ne na ozbiljnu prvoligašku ekipu. U takvoj konstelaciji snaga domaći igrači su više težili egzibicijama jer rival nije uspeo ni približno da se suprotstavi u bil kom segmentu igre. Trener Stanojević je pružio priliku i mladim igračima koji su pokazali da će u budućnosti biti dobar oslonac vlasotinačkom klubu. Vlasotinčani su pre početka sezone najavili borbu za sam vrh tabele i prelazak u Super B ligu ali na ovoj utakmici nije moglo da se vidi kolika je snaga i moć vlasotinačkih rukometaša.

 

Objavljeno: 09.10.2018 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca