Rukomet, Prva liga Istok muškarci, VLASOTINCE – BSK HEBA 39:26 (17:12)

Rukomet, Prva liga Istok muškarci 4.kolo, VLASOTINCE – BSK HEBA 39:26 (17:12)

Vlasotince, SRC“Vlasina“ , gledalaca : 150 , sudije : Danijel Stanković i Marjan Stefanović obojica iz Leskovca , sedmerci : Vlasotince 1(1) , BSK Heba : 5(3) , isključenja : Vlasotince 12 , BSK Heba 4 minuta.

Vlasotince : Ivanovski, Vasiljković, Seizović 5, Aleksić 6, Đurović 3, Đorđević 1, Božinović 3, Vasić 2, Anđelković 7, Jocić 1, Đokić, Kočić 11.

BSK Heba : U.Tašković, Stojanović, Manić, Lukić 3, Janjić 7, St.Tašković 11, Krstić, Kovačević, Sa.Tašković 2, Milanović, Mitković 1, Diitrijević 2, Jović.

Igrač utakmice : Nikola Kočić (Vlasotince)

Rezultatske neizvesnosti je bilo do pred kraj prvog poluvremena a onda su Vlasotinčani pojačali tempo i na odmor se otišlo sa pet golova prednosti za domaćina. U drugom delu igre rukometši Vlasotinca su zaigrali još odlučnije a najveći adut su im bili čvrsta odbrana i brzi kontranapadi većinom preko Nikole Kočića koji je uvek bio nekoliko metara ispred igrača iz Bujanovca.

Pored pomenutog „vihora“ Kočića, kod domaćih su se istakli, golman Ivanovski, koji je pored niz uspešnih odbrana uspeo da odbrani i dva sedmerca, kao i Goran Aleksić i kapiten Dragoljub Seizović.

Trener Zvonimir Stanojević pružio je priliku svim igračima da zaigraju na ovoj utakmici. Posle četvrtog kola Vlasotince ima tri pobede i jedan poraz i u konkurenciji je za najviši plasman.

 

Objavljeno: 27.10.2019 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca