Rukomet – Prva liga Istok Vlasotince – Aleksinac 30 : 28

VLASOTINCE – ALEKSINAC  30 : 28 (15:11)

SRC „Vlasina“ , gledalaca :300 , sudije : Jovan Cvetković i Luka Petrović obojica iz Niša , sedmerci : Vlasotince 5(3) , Aleksinac 5(5) , isključenja : Vlasotince 26 , Aleksinac 14 minuta.

Vlasotince : Janković, Jovanović, Đokić, Aleksić 4, Stanojević, Zlatanović 3, Arsić, Stefanović 7, Kocić 1, Ivković, Đorđević 7, Tasić, Petković 5, Božanić, Bidžić 3.

Aleksinac: Nisić 8, Vasić, Ristić 2, Jovanović 6, Đorđević 4, Kostić 1, Trivunac 2, Stefanović, milošević, Tanasković, Mandić, Mitrović,
Stojković 5.

Igrač utakmice : Nikola Stefanović (Vlasotince)

Čudnu i neizvesnu utakmicu odigrali su vlasotinački rukometaši protiv Aleksinaca. Posle nesrećnog poraza u Boljevcu kada su na par sekundi pre kraja primili gol iz šuta sa 15 metara i kome su kumovali arbitri, vlasotinčani su želeli pred svojim navijačima da dokažu da imaju kvalitetan sastav i da su zasluženo u gornjem delu tabele. Sve do dvadesetak minuta pre kraja imali su sigurno vođstvo a onda su im sudije oduzela loptu na intervenciju delegata i tada počinje pad u igri pa gosti dolaze i do izjednačenja. Ipak domaći rukometaši su smogli snage i na kraju zasluženo trijumfovali. Karakteristika ove zanimljive i neizvesne utakmice čak 20 isključenja od čega 13 domaćoj ekipi,veliki broj odbrana golmana u čemu je prednjačio vratar iz Aleksinca. Zbog islljučenja u drugom poluvremenu Vlasotinčani su često bili sa jednim ili dva igrača manje na terenu.Na osnovu broja isključenja mogao bi se steći utisak da je bilo dosta grubosti ali meč se odvijao u granicama ferpleja a kazne su više posledica grešaka.posle ove pobede  Vlasotince je i dalje na četvrtom mestu tabele Prve lige Istok.

 

Objavljeno: 20.03.2018 | Autor: Ninoslav Radicevic
  • Arhive

  • Vremenske prilike

  • Kursna lista

  • Poslovni prostor u centru Vlasotinca